Linkprofiel & Linkbuilding

Het linkprofiel is het complete overzicht van links en relaties naar jouw website. De sterkte en de kwaliteit van dit complete linkprofiel bepaalt de mate van vindbaarheid binnen zoekmachines, zoals Google. 

We richten ons ten eerste op een grondige analyse van het complete linkprofiel van jouw website en brengen de huidige situatie in beeld: wat zijn de sterke punten, waar liggen kansen tot verbetering en welke factoren zijn bedreigend. Daarnaast gaan we dieper in op de verschillende keywords: we indexeren de specifieke zoekwoorden binnen zoekmachines die belangrijk zijn voor jouw vindbaarheid.

Vraag programma aan />

Een tweede fase die we bespreekbaar maken is kwalitatieve linkbuilding. We geven advies over hoe je je profiel uit kunt breiden door link- en contentruil, bijvoorbeeld in de vorm van een content marketing-strategie. Hierbij geven we alleen tips die aan de correcte SEO normen voldoen, zonder dat we mogelijkheden bespreken die jouw site en bedrijf schade aanrichten.

Linkprofiel Analyse

Op basis van diverse tools kunnen wij analyseren hoe sterk je linkprofiel is, waar kansen en verbeteringen liggen en op welke posities jouw belangrijkste keywords (zoekwoorden) staan binnen zoekmachine

Cognito Marketing maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x