Wie zijn wij?

Cognito Marketing

Cognito is een (online) marketing- en communicatiebureau waarbinnen de disciplines strategie, concept, vorm en techniek nauw met elkaar samenwerken. Wij combineren creativiteit met techniek en weten als geen ander wat er speelt. Pro-actief denken en betrokkenheid met ons klantenportfolio zijn onze kernwaarden. Daarnaast omarmen wij nieuwe ontwikkelingen, denken altijd verder dan volgens de normale wegen en werken wij altijd doel- en resultaatgericht. Ons team bestaat uit ervaren (online) marketeers, designers en softwareontwikkelaars.

Connecting Minds

‘Connecting Minds’ is het uitgangspunt in ons werk; het streven naar een directe dialoog - een goed gesprek - tussen jouw organisatie en doelgroep(en). Dankzij de combinatie van verschillende media en technieken zijn wij in staat om krachtig en massaal op individueel niveau te communiceren; een individueel gesprek. We kruipen in de huid van een organisatie, denken actief mee en werken graag samen met meerdere partners.

Contactgegevens

Klokgebouw 242 / 254
5617 AC Eindhoven
T: 040 2549930


Skil - Skilwinkel Ann & John Bruidsmode RHCe - Regionaal historisch centrum eindhoven Voorruitspecialist SLG Property Solvia

 

Cognito Marketing maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x