SEA - Adverteren binnen zoekmachines

Met SEA (Search Engine Advertising) of zoekmachine advertenties krijg je tegen betaling direct bezoekers op je website. Wat kan je het beste inzetten voor SEA? Op welke zoektermen kan mijn website gevonden worden? Als officiële Google Partner kennen wij natuurlijk alle ins & outs van Google AdWords en leren we je graag meer over deze tool. 

Online adverteren doe je voornamelijk op het Google Search Network, met Display Ads, Google Shopping of zelfs Videoadvertenties op YouTube. Ook over advertentie-campagnes op social media zoals Facebook, LinkedIn, etc. kunnen wij van alles vertellen. Zelfs met SEA op Bing, de Russische zoekmachine Yandex of de Chinese zoekmachine Baidu hebben wij ervaring.

Vraag programma aan />

Binnen het programma over zoekmachine adverteren besteden wij extra aandacht aan het sturen op conversies; de ROI (Return On Investment) van je SEA campagne. SEA kost immers geld en wordt ook gezien als pure handel of een vorm van online veiling, maar wij weten als geen ander hoe je je budget zo effectief mogelijk in moet zetten. Ook geven wij je tips voor het opzetten van een account, campagnes en advertenties en eventuele remarketing-strategieën.

Google Partner Logo

Cognito Marketing maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x